Bedank me

Vind je dit leuk om te lezen? Je kunt me bedanken... met een kopje koffie. Of een biertje. Met bitterballen. Klik om een donatie te doen!

Corona & huize de Greef

Er zijn (nog) geen ziektegevallen hier in huis. Of we weten het niet en zijn de klachten minimaal. Er zullen maar weinig mensen zijn zonder hoofdpijn van deze situatie. En elk snifje of pijntje is verdacht.

Ook wij proberen er het beste van de maken. Sowieso door niet te hamsteren en wél handen te wassen. Toch aan de slag blijven, zowel qua werk, school als sportief. Voor dat laatste heb ik gelukkig nog de hometrainer staan op zolder, anderhalf jaar terug gekocht na de blindedarmontsteking. En voor de spelcomputer kan ook gefitnest worden.

De kinderen hebben gelukkig beiden een school die goed startte met online programma’s. Uiteraard hier en daar met wat opstartproblemen, maar dat ging eigenlijk best goed. Ikzelf werk nu twee in plaats van vier dagen per week, op mijn verzoek heb ik dat wel verdeeld over vier ochtenden. Zo heb ik hetzelfde ritme als de kids met school. Rond pauzes als het kan ook even naar buiten en daarbij anderen ontwijkend. Helaas blijkt dat niet iedereen dat zo nauw neemt. En helemaal zuur als je een nichtje wat komt aanrennen met woorden op afstand moet houden.

Ondanks dat het nu eigenlijk pas een weekje is, heb ik ook mezelf voor de middagen genoeg toegewezen. Een paar management & gewone boeken. Extra zelfstudie rondom online marketing. En natuurlijk… fotografie. Soms om wat uit te proberen, zoals macro en de lente in de tuin, hieronder een verzameling van beelden specifiek door de social distancing & het thuis werken en leren.

Deel
Tags: corona

Laatste berichten

Tijd volgens John Berger

Tijd. Volgens John Berger. Een oude VHS opname, gedigitaliseerd en op YouTube gezet. De vlekken…

5 dagen terug

Starten met Twitter: tips om op gang te komen

Voor veel mensen blijkt Twitter een belangrijk (en simpelweg fijn) medium vanwege de snelheid en…

1 week terug

Voorjaar

Corona of niet, de natuur gaat onverstoord door: het voorjaar is begonnen.

1 week terug

Nouds Nieuwste Netflix N… Tips

Snap je de aanbevelingen van Netflix zelf soms ook totaal niet? Of heb je die…

2 weken terug

Stilleven: Lubitel & Lensbal

Hypes & historie. De lensbal is hot, lomografie of beter gezegd analoge fotografie lijkt ook…

3 weken terug

Weet jij wel hoe je naar de wereld kijkt?

Als je naar de de wereld om je heen kijkt, is dat een bijzonder proces.…

3 weken terug