Werk te koop: hang mijn foto’s aan je muur!

Wil je graag een van mijn foto’s kopen om thuis aan de muur te hangen? Dat kan op twee manieren. Of hij is al via Werk aan de Muur te koop, of je koopt een foto rechtstreeks. Dat laatste geldt ook voor commercieel gebruik.

Een losse foto kopen

Wil je netjes de rechten kopen voor het gebruik van een foto? En heb je een specifiek doel waarbij je de foto zelf nodig hebt, opslaat en vermenigvuldigd? Denk aan een boek, in een reclame, flyer, folder of gewoon op je eigen website?

Stuur me dan een e-mail met een omschrijving van het gebruik. En uiteraard om welke foto het gaat. Je vindt mijn gegevens op de contactpagina. In principe hou ik de vergoeding aan zoals ook de FotoAnoniem aan houdt. Let op, dit is een indicatie. Bij foto’s afkomstig uit speciale opdrachten, werken of concepten kan hier van afgeweken worden. Als er nog nabewerking nodig is, hou ik een uurtarief van €75 aan, inclusief projectkosten.

Foto in opdracht

Dat kan natuurlijk ook. Neem contact op met details over de gewenste foto of fotoreportage en ik kom er snel bij je op terug.

Tip: mijn kracht zit als marketing- en communicatieadviseur in de combinatie van tekst en beeld. Geef dus vooral ook wat details over de reden van de gewenste foto(‘s), of het event waar je graag foto’s van hebt, en ik help je graag verder met een compleet verhaal!


Werk aan de Muur

Een aantal van de mooiste foto’s heb ik geupload naar Werk aan de Muur. Je kunt hier direct een foto laten printen op canvas of andere materialen. Mocht je graag een foto via Werk aan de Muur bestellen die ik nog niet heb geupload, ook dan kun je even contact opnemen. Dan kan ik zien of ik die foto geschikt acht. Want ook voor mij geldt dat kwaliteit leading is!

Hieronder vind je enkele van de foto’s die je als reproductie kunt aanschaffen via Werk aan de Muur. De prijs is een indicatie van de kosten op canvas van (ongeveer) een formaat van 75 bij 50 cm.

1 3 4 5