Marketing- & Communicatieadviseur

Noud de Greef

Ik ben een communicatiedier. 

Als marketing- en communicatieadviseur allround, vooral sterk in de combinatie off- & online.

Met ervaring in media, het openbaar vervoer en de evenementenbranche heb ik nu mijn plek gevonden in de culturele sector, en ben ik werkzaam voor Cube design museum, Continium discovery center & Columbus earth center.

De combinatie van deze verschillende werkervaringen samen met mijn opleidingen (Communicatie & Bewegingswetenschappen) & interesses (van fotografie tot innovatie) maakt me breed inzetbaar en all-round op het gebied van communicatie, marketing, evenementen, maar ook met kennis van techniek en wetenschap. Ik ben analytisch en stressbestendig: op het oog rustig maar kan verrassend uit de hoek komen als doorzetter en met enthousiasme. 

Noud de Greef - Marketing en communicatieadviseur Eindhoven

Vrijwilligerswerk en andere projecten

Digitaal lijf, analoge zien & creatief brein.

Naast mijn werk hou ik van experimenteren. Naast langlopende projecten zoals analoge fotografie of Wijkblad Prikkel zijn daar ook kleinere initiatieven, zoals Kop Koffie bij ons Moeder, of enkele edities van Startup Weekend Eindhoven. Ook ben ik in te zetten als Influencer Plus.
Prikkel - Wijkblad Doornakkers Eindhoven
Wijkblad Prikkel
Social Media Club Eindhoven
Social Mediaclub Eindhoven
Hotel Strijp-S
Analoge fotografie
Analoge Fotografie
Startup Weekend Eindhoven 2014
Startup Weekend Eindhoven
Standbeeld ons Moeder Kleine Berg Eindhoven
Kop Koffie bij ons Moeder

Werkervaring: Van Openbaar Vervoer tot Cultuur

Op dit moment ben ik werkzaam als Online marketeer voor Museumplein Limburg. Ik richt me op het online profileren van de activiteiten van de organisatie in Kerkrade. Hier worden mijn ervaringen & passies gecombineerd: Voor mijn studie communicatie heb ik de studie bewegingswetenschappen afgerond aan de VU. Wetenschap, techniek, communicatie & marketing ineen. Naast de aandacht voor marketing, de productie van content inclusief fotografie en online aanwezigheid in het bijzonder, richt ik me ook op de GDRP/AVG en inclusiviteit van de organisatie.

Ik werk hier sinds mei 2016. Daarvoor was ik vijf jaar werkzaam bij het Eindhovense icoon Evoluon en de overgang naar Regus Kora. Een startup binnen de MICE en kantoormarkt, bijzonder om mee te maken.  Daarvoor heb ik kort gewerkt bij Infoland, een IT-bedrijf wat zich bezig houdt met documentmanagement. Als beginnende communicatieadviseur dook ik in het diepe bij Hermes/Connexxion en deed uiteindelijk mee de aanbesteding in de regio Eindhoven. PostNL was mijn belangrijkste bijbaan tijdens de studententijd: Handen uit de mouwen en elkaar helpen om als team tegelijk klaar te zijn. Een wijze les die ik altijd hebt vast gehouden.