Tikfout. Geschreven door Noud de Greef

Fashion & travelblogger.
Ik schrijf het liefste over killer shoes, smacking handtassen en de leukste zomerjurkjes.
Lees je mee als ik vanaf Eindhoven op reis ga naar Ibiza* en andere hippe plekken in Nederland?

Not.

Blogprofiel Tikfout

Ik schrijf over alles wat me raakt en interesseert… én ik goed vind om te delen. Divers en het kan wisselen. Tikfout bestaat namelijk als blog alweer sinds 2001 en is met mijn ontwikkeling meegegroeid. In de beginjaren gevuld met verhalen vanuit mijn kamertje in de studentenflat aan de Weesperstraat in Amsterdam, en zo langzaam doorgegroeid naar een blog als Marketing- & Communicatieadviseur en vader.

Ik schrijf nog steeds over alles, al moet ik nu wel op mijn woorden letten: De kinderen lezen mee. Zij mogen ook hun eigen keuzes maken wat ze willen delen en wat niet. Gelukkig blijft er genoeg over. Over techniek & gadgets, over (zakelijke) evenementen en presentaties, maar ook over dagjes weg zoals musea in Nederland. Werk en privé lopen door elkaar heen. Mijn blog is niet veel anders dan het echte leven.

Vanuit Tikfout zijn er enkele bijzondere projecten gestart:

  • Blogtrip over een fietsvakantie naar de Schwäbische Alb vanuit Duitsland Vakantieland.
  • Eindhoven op een Postzegel: een wedstrijd om de ziel van Eindhoven te vangen.
  • Tongelbrug: Naamgeving nieuwe brug in Tongelre vanuit Wijkblad Prikkel.
  • Wijkblad Prikkel: samen met anderen een herstart van het wijkblad voor de wijk Doornakkers.
  • Meneer Frits: Activisme om het standbeeld van Frits Philips op de Markt te behouden.

*Aanbiedingen om als travelblogger aan de slag te gaan op Ibiza of andere (steden)trips zijn uiteraard wél welkom. Je krijgt dan een mannelijke blik op de stad of omgeving. De adresjes van de hippe kledingwinkels zoek je maar in Google, ik ga mijn best doen voor het beste koffiezaakje of speciaal biercafé. Uiteraard voorzien van de nodigde beelden, desgewenst in unieke stijl met ‘shoot from the hip’ lomografie.

Contact

Wil je me uitnodigen voor een persreis, blogevent, opening of een ander zakelijk voorstel? Dat kan! Stuur je email aan of lees eerst meer over mij in mijn zakelijke profiel. Wil je alleen een ouderwets maar degelijk persbericht sturen met wat foto’s? Ook dat mag: .

Social media

Je vindt me ook op Social Media. Uiteraard!

Fotografie

Al vanaf de start was fotografie onderdeel van mijn leven en dus ook van Tikfout. Na veel ervaring met analoge fotografie ben ik twee paden tegelijk op gegaan: de kunst van lomografie & professioneel digitaal fotografen. De Lomografie vind je terug op Analoge-Fotografie.nl, de fotoprojecten op Tikfout. Alsof dat nog niet genoeg was, de dagelijkse kiekjes op instagram…