Tikfout. Geschreven door Noud de Greef

Fashion & travelblogger.
Ik schrijf het liefste over killer shoes, smacking handtassen en de leukste zomerjurkjes.
Lees je mee als ik vanaf Eindhoven op reis ga naar Ibiza* en andere hippe plekken in Nederland?

Not.

Was dat maar zo. Dan was mijn profiel als blogger snel gemaakt, met wat knip en plak werk vanaf de websites van tientallen, zo niet honderden jonge diva’s. Ik hou ze niet uit elkaar. En jouw doelgroep ook niet. Ik ben Noud, geboren in 1978, opgegroeid in Geldrop en heb (te lang) gestudeerd in Amsterdam. Nu woon ik alweer net zo lang als die studietijd duurde in Eindhoven.

Ik ben een marketing- & communicatieadviseur met hart vol/voor Eindhoven, design, innovatie & mountainbiken. Digitaal lijf, analoge ziel & creatief brein zou je ook wel kunnen zeggen. Enerzijds keiharde beta, maar ook een softe alfa.  Na mijn studie Bewegingswetenschappen aan de VU Amsterdam ben ik in 2006 direct gaan werken in de communicatie. In de avonduren heb ik de opleiding communicatie (Fontys Eindhoven) afgerond. Dat was 2010, alweer. Een Bachelor of Science én een Bachelor of Art dus. Na werkzaam te zijn geweest in media, het openbaar vervoer & in de evenementenbranche stil ik nu mijn nieuwsgierigheid met mijn werk voor Museumplein Limburg en de Eindhovense (online) community.

Blogprofiel Tikfout

Ik schrijf over alles. Tikfout bestaat als blog alweer sinds 2001. Indertijd verhalen vanuit de studentenflat aan de Weesperstraat in Amsterdam, en zo langzaam doorgegroeid naar een blog als loonslaaf en papa. Ik schrijf nog steeds over alles, al moet ik nu wel op mijn woorden letten. De kinderen lezen mee en ik wil geen Hank Moody worden. Over techniek & gadgets, over (zakelijke) evenementen en presentaties, maar ook over dagjes weg zoals musea in Nederland. Werk en privé lopen door elkaar heen. Mijn blog is niet veel anders dan het echte leven.

*Aanbiedingen om als travelblogger aan de slag te gaan op Ibiza of andere (steden)trips zijn uiteraard wél welkom. Je krijgt dan een mannelijke blik op de stad of omgeving. De adresjes van de hippe kledingwinkels zoek je maar in Google, ik ga mijn best doen voor het beste koffiezaakje of speciaal biercafé. Uiteraard voorzien van de nodigde beelden, desgewenst in unieke stijl met ‘shoot from the hip’ lomografie.

Contact

Wil je me uitnodigen voor een persreis, blogevent, opening of een ander zakelijk voorstel? Dat kan! Stuur je email aan of lees eerst meer over mij als Influencer Plus.

Wil je alleen een ouderwets maar degelijk persbericht sturen met wat foto’s?
Ook dat mag: .

Social media

Je vindt me ook op Social Media. Uiteraard!