Corona & huize de Greef

Er zijn (nog) geen ziektegevallen hier in huis. Of we weten het niet en zijn de klachten minimaal. Er zullen maar weinig mensen zijn zonder hoofdpijn van deze situatie. En elk snifje of pijntje is verdacht.

Ook wij proberen er het beste van de maken. Sowieso door niet te hamsteren en wél handen te wassen. Toch aan de slag blijven, zowel qua werk, school als sportief. Voor dat laatste heb ik gelukkig nog de hometrainer staan op zolder, anderhalf jaar terug gekocht na de blindedarmontsteking. En voor de spelcomputer kan ook gefitnest worden.

De kinderen hebben gelukkig beiden een school die goed startte met online programma’s. Uiteraard hier en daar met wat opstartproblemen, maar dat ging eigenlijk best goed. Ikzelf werk nu twee in plaats van vier dagen per week, op mijn verzoek heb ik dat wel verdeeld over vier ochtenden. Zo heb ik hetzelfde ritme als de kids met school. Rond pauzes als het kan ook even naar buiten en daarbij anderen ontwijkend. Helaas blijkt dat niet iedereen dat zo nauw neemt. En helemaal zuur als je een nichtje wat komt aanrennen met woorden op afstand moet houden.

Ondanks dat het nu eigenlijk pas een weekje is, heb ik ook mezelf voor de middagen genoeg toegewezen. Een paar management & gewone boeken. Extra zelfstudie rondom online marketing. En natuurlijk… fotografie. Soms om wat uit te proberen, zoals macro en de lente in de tuin, hieronder een verzameling van beelden specifiek door de social distancing & het thuis werken en leren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.