Bijenkorf’s Drie Dwaze Dagen: Riskeer je leven voor 1% korting

De Drie Dwaze Dagen bij de Bijenkorf. Heel merkjesminnend Nederland stormt daar op af en riskeert hun leven voor 1% korting op een product uit het vorige seizoen. Bijzonder, want het meeste kun je ook online in de webshop krijgen.

Ik ben ook even wezen kijken, zonder dat ik iets hoefde te hebben. Vooraf even gekeken, maar de laptops behoorden ook tot de categorie 1% afgeprijsd, en dan koop ik er liever eentje die echt past bij onze wensen. Maar eenmaal binnen, was er wel iets wat ik wilde…

Eruit! Ik wilde eruit!

En ik weet het zeker, ze hebben gewoon mensen ingehuurd om dat te voorkomen! Het ene na het andere Oilily shawltje dook op voor je in het gangpad, om direct te stoppen en als een ware langnek om zich heen te kijken bij welke bakken de meeste graaiers stonden. En dat was achter mij, uiteraard. Met zo’n gehaakte poncho is het verrekte lastig om over me heen te springen, dus dan maar dwars door me heen. Kon ik thuis weer uitleggen waarom ik naar Chanel rook.

Oja, er was nog wel iets wat ik wilde hebben, maar dat bracht direct een ander probleem met zich mee. Ze hadden ook gadgets om uit te delen aan de klanten. En eentje was echt heel erg tof. Een ballon in de vorm van een hondje, met zigzag gevouwen papiertjes als pootjes. Die liepen dus als het ware achter de eigenaar (verbazingwekkend vaak geen kind) aan. Tof!

lleen om die te krijgen moest je dus eerst:

a) iets kopen, dus
b) eerst iets vinden
c) de graaibakken overleven
d) wakker blijven terwijl je een uur in de rij voor de kassa stond
e) wakker blijven terwijl je twee uur in de rij voor die gadgets stond

En zie dan maar eens een fragiel opgeblazen ding heelhuids naar buiten te krijgen! Ai ai, wat een drama, wat een drukte. Mogen ze nog van geluk spreken dat er deze zaterdag een CDA congres was.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.