Mind Mystery Horst

Een huis op stelten… of beter gezegd, op zijn kop. Dat is de grote lokker van Mind Mystery in Horst, niet ver van Toverland in Sevenum. Een dik half uur vanaf Eindhoven. Toch nog een trip, maar gelukkig was er meer te doen dan alleen het huis.

Op het terrein vind je namelijk ook nog een klein museum vol optische illusies. Ongetwijfeld een aantal die je zult kennen, maar ook genoeg niet. Er zijn afdrukken van etsen, hologrammen, stereogrammen en meer. Rondom een pleintje voor het huis kun je in een Ames-kamer, waar klein en groot omwisselen, een spiegeldoolhof en meer. Bij ’t restaurantje kun je nog wat puzzels oplossen en legt een medewerker je enkele breinbrekers uit.

Overigens zijn er op het parkje genoeg andere medewerkers om vragen te beantwoorden, je op iets te wijzen of een foto van je te maken. Dat kan op sommige punten ook met een geïnstalleerde camera waarvan je de foto na afloop kunt kopen, maar zelf foto’s maken is geen probleem.

En toch… dat huis. Bizar om erin rond te lopen. Naast op z’n kop, lijkt het ook nog eens scheef waardoor je echt zo nu en dan niet helemaal meer in evenwicht blijft… Kijk maar mee naar mij en mijn vampiertjes…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.