Vlieg mee door Klokgebouw, Veemgebouw & over Ketelhuisplein tijdens Dutch Design Week 2017

De Dutch Design Week 2017 is losgebarsten. Op steeds meer plekken in Eindhoven kun je kijken (en gelukkig ook steeds vaker meedoen) naar design in alle vormen en maten. Van design van meubels, industriele producten, architectuur tot mode, cultuur & social design.

DDW 2017 - Strijp-S - 360

Ketelhuisplein Strijp-S Eindhoven tijdens Dutch Design Week 2017

Mijn Cube design museum is dit jaar vertegenwoordigd in samenwerking met Designlink: zij organiseren de Goed Industrieel Ontwerp Awards (GIO) en tonen de geselecteerde objecten in Hal 3 van het Klokgebouw op Strijp-S. In deze hal vind je ook Mind the Step, waar de Nederlandse Technische Universiteiten hun krachten bundelen en de innovaties van hun studenten laten zien.

https://www.flickr.com/photos/nouddegreef/37801588542/in/dateposted-public/

GIO stand in Hal 3 van het Klokgebouw

Die nieuwe samenwerking was ook duidelijk bij de opening deze eerste zaterdag van de Dutch Design Week: naast een toespraak van de Limburgse Gedeputeerde Koopmans was er ook echte Limburgse Vlaai. Enfin, ik was er dus op tijd bij en liep na de opening nog even snel over Strijp-S voor een eerste impressie. Kijk je mee in deze 360-graden video? Tip: open hem op mobiel in de YouTube app, dan kun je door je telefoon te draaien en kantelen rond kijken. Voor de kenners: je kunt hem ook in een VR-bril stoppen.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.