Uit het archief: Mode

Dames, en heren ook een beetje, ik heb goed nieuws. En natuurlijk ook slecht nieuws. Eigenlijk slaat de schaal door naar het slechte nieuws, want het bestaat uit twee delen. U bent gewaarschuwd, het overhouden van een heel slecht en negatief gevoel is mogelijk.

Enfin, eerst het goede nieuws maar dan. Die puntige laarzen en schoenen zijn in het komende modebeeld uit. Not done, in de prullenbak ermee. Ronde neuzen komen weer terug. Als man heb je niet zoveel aan dit nieuws, ik denk niet dat er veel zo rondliepen.

Zoals aangekondigd ook slecht nieuws: het fenomeen waarin de wijde broek in de laarsjes wordt gestopt. U leest het goed, dat komt helemaal in. En ’t is LELIJK! Het tweede gedeelte slechte nieuws heeft er ook mee te maken en is mijn poging om u ervan te weerhouden mode bewust bezig te zijn. Kijk ’s goed als iemand zoiets aanheeft. Dames, je krijgt er een ontzettende dikke reet in. Met van die spits toelopende varkenspootjes met enorme dijen. Dat wilt u toch niet? En ik wil er ook niet de hele zomer naar hoeven te kijken, dus blijf uit de buurt van de zogenaamde betere modezaken! Zeg niet dat ik u niet gewaarschuwd heb!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.