De zoektocht naar de ziel van Eindhoven leeft!

De actie Eindhoven op een postzegel loopt storm! Over media aandacht niet te klagen en dat geeft ons meer dan genoeg energie om de puntjes op de i te zetten. De website is vernieuwd, we zijn voor de hosting en dergelijke over naar een speciale pagina op Overeindhoven.nl. Geeft ons veel ruimte om allerlei snufjes te gebruiken, maar vooral omdat dat iedereen berichten kan plaatsen, zijn inzending kan toelichten of kan reageren. 

En dat het leeft, blijkt niet alleen uit de media maar ook op straat. Bekenden die me aanspreken, maar ook via mijn ouders in Geldrop. Collega’s die je ineens hebben herkent op de TV, van de uitzending bij Studio040. En veel mensen die ook al aan het nadenken zijn over hun inzending, sommige zelf wachtend op de zon om een nieuwe foto te schieten. Super!Woensdag de 26ste gaat het persbericht de deur uit: Dan hebben we de flyer & poster compleet met FAQ ook gereed. Voor ons het startpunt voor de vervolg acties: Scholen, van basisschool, middelbaar tot en met Eindhovense School en Design Academy inseinen, bedrijven zoeken voor de hand en spandiensten zoals drukwerk & natuurlijk de prijsuitreiking zelf.

Maar vooral: in beeld blijven en komen bij iedereen die Eindhoven een warm hart toedraagt. De wijken in! Misschien kunnen we wel eens een avondje langs bejaardenhuizen. Dat kan wel eens uniek beeldmateriaal opleveren. En ook de wijken verder van het centrum af. Op de plek waar ik woon in Tongelre na, weet ik vrij weinig van andere wijken.

Hoe ziet de markt er daar uit? Voor veel mensen toch een ontmoetingsplek, en dus mogelijk ook de ziel. Voor velen is PSV de club, maar die club in Acht waar ze wekelijks drie keer trainen, is dat ook niet onderdeel van de ziel van Eindhoven?

We hebben mooie plannen en gaan gewoon flink op zoek naar de mogelijkheden. Heb jij al ingezonden?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.