Eindhovens Stadsjournaal 2021: Mét bingokaart

Einde van het jaar, dat betekent tradities en terugblikken. Sommige tradities verdwijnen gelukkig, al dan niet een handje geholpen door de omstandigheden. Zoals ’t vuurwerk, om extra druk op de zorg te voorkomen door afgeknalde vingers en uit elkaar gespatte oogballen. Al knalt het al weken behoorlijk hier in Tongelre. Allemaal legaal vuurwerk wat nog over was, uiteraard. Tot ziens prullenbakken!

Sommige tradities willen we wel behouden en hoewel corona het lastig maakt, houden we die vast. Zoals carnaval. De meeste bijeenkomsten die de start rond 11 november inluidden werden heel wijs afgelast. Ondanks dat iets eerder ADE (Waar meer dan 1000 geregistreerde besmettingen zelfs nog gedownplayed werden) & kerkdiensten (zelfs met de hoogste piek en omikron tijdens kerst) gewoon doorgingen.

Enfin, laten we het jaar 2020… 2021 toch positief eindigen: een van die tradities die we vasthouden is het Eindhovens Stadsjournaal. Het nieuws uit Eindhoven, of wat de stad raakt, van het afgelopen jaar gebundeld in een half uur.

Eindhovens Stadsjournaal 2021

Met als traditie bij de traditie: ook even kijken naar de editie van 30 jaar eerder. Op zoek naar overeenkomsten. En hoe kan dat nou beter dan met een echte bingokaart?

Bingokaart Eindhovens Stadsjournaal 2021.
Eindhovens Stadsjournaal 1991

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.