De witte pasta

Geef maar toe: zodra je een nieuwe pot chocoladepasta of pindakaas open maakt, wil je die egale massa zo snel mogelijk doorbreken met je pink. Je kijkt rond of er niemand anders in de keuken is en hop. 

Met Duo Penottti is het helemaal feest. Witte chocoladepasta met wat bruine vlammen. Bovenin zit altijd het meeste wit. Ze doen het erom. En ook in de reclame zo’n boterham met bruine en witte banen pasta in plaats van het mengsel wat er meestal op mijn bordje verschijnt.

Vandaag was het weer zover. Een nieuwe pot. Omnomnom. Drie kansen op een witte klodder Duo Penotti. En een groot succes, wat ik natuurlijk deel op Facebook. Krijg ik daar de opmerking waarom ik niet gewoon een pot witte pasta koop. Now where’s the fun in that… Bovendien, weet je wel hoe dik je wordt van witte pasta? Puur vet en suiker. Dit is tenminste nog half om half, op de lange termijn.

Deze slideshow vereist JavaScript.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.