eVENT Eindhoven – Noud & Sander maken vrienden

Je hebt de huishoudbeurs. Voor vrouwen. Speciale netwerkclubs. Voor vrouwen. Dat doen wij (ik en Sander) dus even anders, nu gaan we ook zoiets voor mannen opzetten! Een eVENT dus, met dank aan Claudia voor de naam. Het eerste idee is om het te positioneren tussen de huishoudbeurs en de miljonairsfair.

We gaan dus echte mannendingen doen, die wel wat kaliber en stijl moeten hebben. Iets speciaals. We willen dingen doen, ervaren, niet gewoon de beurstandjes met flyers. En we willen vrienden maken. Door producten te testen. Als voorbeeld: twee topmerken boormachines worden getest in een wedstrijd wie het eerste dat gat in de muur heeft geboord. Auto’s moeten natuurlijk ook, maar dus wel getest. En net die merken en types die niet iedereen heeft (type huishoudbeurs), maar die je als echte fan nét kan aanschaffen (dus net onder miljonairsfair).

Dat was het originele idee…Na een flinke brainstorm is het iets bijgesteld. Want wat zijn dan de merken die wij mannen willen proberen, proeven, uitproberen? Welke merken hebben echt emotie in zich en kunnen we echt zover krijgen dat ze gaan voor een bijzondere workshop in plaats van een standje met flyers? En hoe zorgen dat de deelnemers met de goede personen aan de slag gaan om echt vrienden te maken? Dat waren immers de voorwaarden die we hadden.

We. Wij. Waarom zouden we dat gaan onderzoeken? Als we het gewoon bij onszelf houden? eVENT wordt ons feestje. Wij kiezen de dingen die we willen doen, die we willen leren, die we willen meemaken. Scheelt weer een duur onderzoek! En vervolgens dus ook niet “hier maak je vrienden”, maar “hier maken wij vrienden”. want als wij het leuk vinden, en iemand wil mee omdat hij dat ook leuk vindt om te doen, dan komt dat vrienden maken wel goed.
Enfin, zoiets dus. De actie voor nu is dat zowel Sander als ik onze bucketlist gaan maken, die naast elkaar gaan leggen en dan gaan we verder met de puzzel! Wie weet gaan we op reis, wie weet een feest in het Klokgebouw, wie weet een symposium in het Evoluon. Hou @eVENT040 in de gaten voor het nieuws. Of @coachsander of @noud voor de echte sneak previews…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.