Mijn geheime valentijn…

Wie is jouw geheime Valentijn? Als je alweer een paar jaartjes samen bent is dat toch anders… Of niet? Wij mannen vergeten wel eens wat toch? Gelukkig vergat ik deze Valentijnsdag niet. Dit was ook ongeveer mijn inzending voor de Philips #ILoveHue Valentijnsactie in een notendop.

En daarmee werden wij samen met een negen andere koppels verrast met een speciale avond in het PSV stadion. Onze dates werden opgehaald en even later met de PSV-spelersbus afgeleverd voor het stadion. Daar stonden wij met een roos in onze handen te wachten…

Gelukkig herkende Manon haar geheime Valentijn al snel en was ze niet geheel verrast dat ik daar stond. Pfieuw. Hop naar de directielounge voor een hapje, drankje, een woordje van Tiny Sanders over onze inzendingen en natuurlijk de wedstrijd PSV – Heracles. Op een doorweekt veld dankzij een flinke regenbui kort voor aanvang. Onder de overkapping, op de rode leren stoeltjes en onder de warmtelampen hadden wij daar niet zo last van. De spelers iets meer, met een bal die soms doodviel als een bowlingbal en slidings met een lengte van Olympische curling proporties.

 

Van de rit naar het stadion en onze aankomst was ook een filmpje gemaakt ter promotie van de Philips Hue lampen. Vooraf was een video verschenen van een date tussen PSV-er Wijnaldum en hockeyster Ellen Hoog. Zij vinden elkaar via Tinder en gaan op date…

Kiss-cam @noud en @baasjeg #PSV pic.twitter.com/YuK7aktMQv— Mike Verdonk (@MikeVerdonk) 14 februari 2014

In het stadion was dat filmpje uitgebreid met beelden van een drie kwartier eerder. Wijnaldum en Hoog gingen daarin enkele andere Valentijntjes ophalen en dus zagen we onszelf terug op de schermen in het stadion. En hop: ook live in beeld! Onze zwaaiactie werd gespot door enkele vrienden in het stadion zoals Mike & Norbert. Hoe waren we, heren? Maakt TV nu echt dikker dan in het echt?

Als onderdeel van de actie kregen we nóg een verrassing: een starterskit Philips Hue lampen. Speciale LED-lampen die je in elke kleur kunt zetten via een app. Maar die was natuurlijk voor de geheime Valentijn. Voor Manon dus. Mijn handen jeuken om de doos open te maken en de lampen te gaan testen, maar het wachten is natuurlijk tot de rechtmatige eigenaar uitgeslapen is.

Argh. Duurt lang!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.