Saar wint een Dipvaasje van Studio Harm en Elke

Al enige jaren is mijn favoriet tijdens de Dutch Design Week Eindhoven niet op Strijp-S, maar Sectie-C in Tongelre. Dat je in de binnenstad al wegwijzers ziet hangen naar deze hotspot vind ik tekenend. En Saar is nu voorgoed verkocht aan deze plek dankzij Studio Harm en Elke.

 Studio Harm en Elke - Winactie DDW 2015 - PrijsJe loopt er door de ateliers. Vuurkorven overal. Je kunt er blijven hangen, een biertje drinken en meer. Maar vooral krijg je vaak wat mee van het creatieve proces. Het concept achter het design. Studies. En als het perfect is, komt het volgend jaar wel voor de massa in ’t Klokgebouw. Je ziet het harde werk, machines, rommel. En Saar en Roos genieten daarvan. Ze willen alles weten, zien, liefst ook aanzitten.

Dit jaar liep ik een rondje met Saar, ze had een camera van me meegekregen om foto’s te maken. Ze struinde zo ook door de ruimte van Studio Harm en Elke. Ze maakte een foto van de borden aan de muur en wilde zelf op de foto met de grote kast vol vaasjes.

Die foto bleek ook bruikbaar voor een Instagram actie van die studio. Vandaag kwam een berichtje dat die foto beloond werd met een Dipvaas. Ik vond het leuk. En Saar vond het JEEEEEEEUUUHH! ’t Vaasje komt wel in de kast in de woonkamer, maar hoe ik dat subtiel moet brengen daar ben ik nog niet over uit…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.