Synchroon kijken: Frustratie

Het thema bij dag twee van synchroonkijken: frustratie. Op een dag als vandaag was het eigenlijk niet om aan te ontkomen. Ik ging met de bus en het regende. Samen een dodelijke combinatie. Een paar weken terug was de laatste busrit, ook bij regenachtig weer. De bus kwam toen 15 minuten te laat. Mijn OV-chipkaart bleek kapot. En dus mocht ik in de bus een ritkaartje kopen à 3 euro. Waarmee je niet mag overstappen en dus op het Station weer een kaartje om verder te kunnen.

Onderweg gegoogled naar verkooppunten anonieme OV-chipkaarten of andere oplossingen: niet op het busstation (!) volgens de website van de OV-chipkaart. Een nieuwe kaart bestellen kost ook 11 euro. Tel daarbij op dat je dus 2 maal 2 ritkaarten kwijt bent om op en neer van huis naar werk te gaan, kost je dat dus 23 euro. Toen de bus vandaag dus weer laat kwam, vreesde ik het ergste. Frustratie.

Over synchroonkijken

Synchroonkijken is een idee van Else Kramer. Als deelnemer ontvang je een week lang elke dag een foto opdracht per email. Je maakt een passende foto bij dat thema en plaatst die online. Die foto wordt dan verder opgenomen in een Pinterest en je kunt je verbazen over hoe circa 1500 andere mensen dat thema anders interpreteren. Thema van dag is was “knoppen“.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.