Win tickets met het idee dat je nooit zou pitchen op Startup Weekend

Welk idee zou je nooit zelf pitchen? De organisatie van Startup Weekend Eindhoven heeft 4 tickets beschikbaar voor diegene die de bijzonderste pitch vooraf instuurt. Met bijzonder bedoelen we een idee wat je nooit zelf zou pitchen. Omdat het te bizar voor woorden is.

Omdat het gewoon nooit gaat lukken (is dat zo?). Omdat het niet mag, omdat het tart met goede smaak. Of omdat je het niet kan pitchen zonder daarbij iets bijzonders te doen. Ten midden van een leeuwenkuil of gebracht als een musical.Inhoud of uitvoering, geen idee is bizar genoeg! Je wordt beoordeeld op inhoud en originaliteit. Techniek maakt niet uit, opname met telefoon of webcam is al prima. De bijzonderste pitch krijgt gratis toegang tot Startup Weekend Eindhoven 2011.

Hoe inzenden en wat zijn de voorwaarden?Je kunt inzenden door een youtube filmpje in te zenden. Neem je pitch op en upload hem op Youtube met als tag “swEindhoven” Je inzending moet binnen zijn voor 10 oktober 2011.

Enige voorwaarde: deze moet te embedden zijn, zodat we hem op eindhoven.startupweekend.org kunnen plaatsen. Door in te zenden ga je daar ook mee akkoord. Stijl & inhoud is verder vrij!
Let op: pitch niet je idee wat je tijdens startup weekend zelf wilt gebruiken, wie weet gaat er een ander al mee vandoor, of gaat er op verder denken. Alhoewel… is dat erg?

Meer informatie en tickets

Wil je meer weten over deze actie of Startup weekend Eindhoven? Kijk dan op eindhoven.startupweekend.org of richt je vraag op twitter aan @swEindhoven. Als je zeker weet dat je wilt meedoen aan StartupWeekend Eindhoven 2011, koop dan nu je tickets om teleurstelling te voorkomen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.