,,Beste relatie, ik ben niet meer werkzaam voor Museumplein Limburg”

De Out of Office-reply is aan en begint met die boodschap.
Met de deur in huis…

Inderdaad, mocht je het nog niet gehoord hebben: mijn functie is vervallen vanwege een reorganisatie. Samen met negen anderen houdt het avontuur bij Columbus earth center, Cube design museum en Continium discovery center voor mij op.

Volgens het officiële persbericht, zoals ook te lezen is op Design Digger: De achtergrond van de reorganisatie is dat Stichting Museumplein Limburg genoodzaakt is vanaf 2021 forse bezuinigingen door te voeren. De noodzaak hiervoor is gelegen in het feit dat de Provincie Limburg de na uitbreiding verstrekte additionele subsidies, nodig om een sluitende begroting te realiseren, niet langer beschikbaar kan stellen. Door de COVID-19 pandemie zijn er immers binnen alle geledingen van de Provincie vele dossiers die om de inzet van provinciale middelen vragen.

Het is een stevige tik voor de regio & de culturele sector: Cube design museum sluit na 24 januari 2021, de projecten voor het onderwijs sneuvelen waaronder Spark tech lab in Weert & Columbus wordt onder Continium geschoven. Er blijft niet veel over inderdaad… Gelukkig heb ik de herinneringen nog waaraan ik heb gewerkt:

Communicatietalent te huur!

Lekker divers inderdaad! Van marketing van exposities, tot netwerken en community management. Van tekst & foto, tot SEO & CMS. Nu: tijd voor iets nieuws. Ik ben nu vrijgesteld van werk zoals dat zo mooi heet. Tja, maar dat stil zitten, daar heb ik niet zo’n zin in. Uiteraard.

Ik wil dan ook niet wachten tot mijn laatste dag officieel is aangebroken in 2021. Dus mocht je een functie hebben voor een Marketing- & Communicatieadviseur? Hier op Tikfout lees je uiteraard meer over me, je kunt ook op LinkedIn terecht en een nette, printbare versie van mijn CV stuur ik graag op. Maar dat zijn letters op scherm & papier. Ik kom graag op de koffie, virtueel of op gepaste afstand om kennis te maken en te bespreken hoe ik jouw bedrijf of organisatie kan aanvullen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.